Transparant en Betrouwbaar

Crypto Index werd opgericht door Peter Reitsma en Egbert-Jan de Vries en is geboren uit eigen behoefte. Wij willen breed investeren in blockchain-technologie maar zijn er tegelijkertijd van overtuigd dat het toekomstige speelveld lastig – zo niet onmogelijk – te voorspellen is.

In onze ogen moet een beleggingsproduct volledig transparant en eenvoudig te begrijpen zijn. De wereld van de blockchain-technologie is al ingewikkeld genoeg. Ons fonds geeft een effectieve invulling aan deze overtuiging.

Maak kennis met het team

Peter Reitsma

Partner

Als IT-er met brede ervaring in allerlei projectrollen en sectoren, raakte ik begin 2016 in de ban van Bitcoin, Ethereum en blockchain-technologie. Tegelijk kocht ik mijn eerste cryptovaluta.

Het op een veilige manier beheren van cryptovaluta en goed gebalanceerd houden van een portefeuille bleek niet eenvoudig.

De behoefte om dit goed te regelen, leidde tot de oprichting van het Crypto Index Fonds.

Egbert-Jan de Vries

Partner

Ik investeer in cryptovaluta omdat ik geloof in de enorme economische potentie van de achterliggende blockchain-technologie.

Na jaren diverse managementfuncties in de IT bekleed te hebben, richt ik me nu volledig op fondsbeheer. Ik geloof hierbij in een persoonlijke aanpak en het zo veel mogelijk ontzorgen van klanten.

Dat is precies wat het Crypto Index Fonds beleggers biedt: rust en gemak.

Philip de Koeijer

Fondsadviseur

Philip kent de financiële wereld door en door. Hij heeft voor grote financiële instellingen gewerkt en daarbij ettelijke beleggingsfondsen ontwikkeld.

Voor Crypto-index verleent hij adviezen aan het bestuur met betrekking tot fondsinrichting en risico-beheersing.

Pepijn van Zaal

Juridisch Adviseur

Als advocaat heeft Pepijn sinds 2000 de ontwikkeling van het financieel recht in Nederland van zeer nabij meegemaakt, bij de Stichting Toezicht Effectenverkeer – de huidige AFM –, bij het Ministerie van Financiën, bij van Halsten Law Firm en vanaf 2018 bij Van Zaal Advocatuur.

Voor Crypto Index treedt Pepijn op als juridisch adviseur.